Fæle greier !
Hei

Fikk vondt i magen da jeg leste om din elskede Tord…. Vil bare at du skal vite at da jeg opplevde at schæfertispa mi (på nesten 7 år) ble uberegnelig, gjorde jeg kort prosess og fikk henne avlivet. Da hadde hun knurret til oss og vist tenner uten synlig grunn i 14 dagers tid.

En slik hund ville jeg ikke ha! Det var den verste dagen i mitt 29-årige liv da jeg tok henne med til dyrlegen og lot henne sovne…. Men jeg skjønte jo at hun ikke hadde det bra, samtidig som jeg ikke turte å vente lenger for eventuelt å finne ut hva som feilte henne, slik at hun kunne få medisiner.

Jeg var jo redd min egen hund! Forteller denne historien for å fortelle deg at vi er ikke alle så uansvarlige som eieren av hunden som drepte Tord…. Føler virkelig med deg….. Slikt er så innmari unødvendig! Og jeg blir RASENDE når jeg hører slikt, dette ødelegger jo for oss andre som har hund!

En varm tanke nå på det kalde nyåret sendes deg fra

Helene Hyldetoft (i Hallingdal)

 

Kommentar:

Det var fornuftig av deg å avlivet hunden før den bet noen. Du har helt rett: Uansvarlig hundehold ødelegger for alle som har hund.

Takk for omtanken !

Tormod Tørstad

 

Webmaster: Tormod Tørstad, ttoersta@online.no .  Sist oppdatert 04.03.2003
Det er tillatt å gjengi fra denne siden når kilden www.hundebitt.no gjengis.